Raison d'être, Random Tankar, United Nations

Random Tankar (random thoughts) 11 april 2016: Nästa steg är inte…”kul” (The next step isn ‘t “fun”)

English
In a book on meditations (Raids on the Unspeakable?) written by the Cistercian monk, Thomas Merton, he speaks of his life of solitude in his hermitage, with the artillery guns from Fort Knox firing in the distance. The writing on the box that his propane heater came in had not been totally painted over, per monetary rules, and he could read the words touting the heater as something to have fun with. In light derision he then comments on his life being so much more than…fun.

My VR counselor, still in her career years, wanted to know how much money I wanted to make going back to work. There were other things, than this blog, I could do to make money easier. I tried to get across that I was retired and doing the blog is a calling, not a job. Whatever income I could garner on the Internet I would pay taxes on; then I would use these after-tax dollars to empower transgender and intersex persons, LGBTI refugees, and the 2030 UN CSW60 agenda for the status of women.

Merton died in Bangkok from accidental electrocution, when he was visiting the Dali Lama. Living alone in the woods he touched innumerable peoples’ lives. In 2030 I will be 87 years old. None of us knows how much time we have left. So we do what we can, for one another, while we are here. At least that is the way I see it.

svenska
I en bok meditationer (Raids on the Unspeakable?) skriven av Cistercian munk Thomas Merton, talar han om detta liv av ensamhet i sin hematiga, med artilleripjäser av Fort Knox bränning i fjärren. Låden hans gasolvärmare kom hade inte varit helt målas över, per klosterregler, och han kunde läsa orden försöken practa värmaren som något att has kul med. Mot bakgrund hån, Merton kommenterar sit liv som är så mycket mer an…kul.

Min VR rådgivare, fortfarande i sin karriär ån, frågade mig hur mycket pengar jag vill göra gå tillbaka till arbetet. Det fanns andra saker, än den har bloggen, kan jag göra för att tjäna pengar lättare. Jag försökte få över att jag är pensionerad och gör bloggen var ett kall, inte ett jobb. Oavsett inkommer jag kunde vinna på Internet, jag betala skatt på; använda dessa dollar efter-skatt att ge trans och inter personer, LGBTI flyktingar, och 2030 UN CSW60 för kvinnor ställning.

Merton dog i Bangkok från oavsiktlig elektrisk ström, när han besökte Dali Lama. Bor ensam i skogen, rörde han otaliga människors liv. I 2030 jag vill att vara 87 år gammal. Ingen av oss vet hur mycket tid vi har kvar. Så vi gör vad vi kan för varandra medan vi är har. Åtminstone det är så jag ser det.

#LGBTIEquality #Transgender #Intersex
Blogg: transatlantictransadvocates.wordpress.com
Roberta A Westerberg, MA *Skickat från min svenska IPad.🇸🇪

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s